NAŠA ZGODOVINA

TRANSPORT JERMAN je družinsko podjetje z več kot štiridesetletno tradicijo, katere ustanovitelj je bil Jernej Jerman, leta 1976 pa se v podjetju zaposli še žena Marija.

Najprej je opravljal prevoze s kiperjem za potrebe v gradbeništvu, kasneje pa je zaradi velikega povpraševanja kupil še rovokopač in poleg prevozov opravljal še izkope ter vsa ostala dela z gradbeno mehanizacijo. Ker je bilo povpraševanja vedno več se je podjetje stalno širilo in zaposlovalo vedno več delavcev.

Prva prelomnica v podjetju pomeni leto 1985, ko smo kupili prvi vlačilec, s katerim smo opravljali prevoze po bivši Jugoslaviji.

Druga prelomnica pa je bil razpad bivše Jugoslavije, ko je postal domač trg premajhen zato smo se usmerili na mednarodne prevoze.

Danes podjetje zapusluje več kot 95 strokovnih sodelavcev.

NAŠ VOZNI PARK

Danes podjetje poseduje preko 80 najmodernejših vozil z nakladalno dolžino 13,60m, višino do 2,70m, širine 2,48m in nosilnost do 24,5t. Vozila dosegajo ekološki standard EURO 5, EEV in EURO 6. Vsa vozila so pod GPS nadzorom, tako da lahko vsaka naša stranka v želenem trenutku dobi informacijo, kje se nahaja določeno vozilo. 15 vozil imamo opremljenih tudi za prevoz ADR blaga.

Zaradi potreb trga in vedno strožjih ekoloških normativov stalno obnavljamo vozni park.

NAŠI CILJI

Naš cilj so zadovoljne stranke.

To nam uspeva ker nas odlikujejo hiter odzivni čas, točnost, prilagodljivost ter sodelavci s strokovnim znanjem.